Бен ТВ превзема Cartoon Network – само виж програмата за юли!

Cartoon Network – очаквайте през юли 2010

ЛЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ! БЕН ТВ
Гледайте всеки ден от 6:55 до 13:35 от понеделник до петък!
Начало: 5 юли

Привет! През юли ще превзема Cartoon Network от моя нов космически кораб …Да, точно така – очаквайте някои много интересни предавания и леееека промяна в нормалната програма на Cartoon Network! Тук и сега, само за вас е БЕН ТВ!

Гледайте БЕН ТВ през целия месец. Избрал съм за вас едни от моите любими програми – да се надявам, че батериите на дистанционното няма да се изхабят толкова бързо.

Не се притеснявайте ако видите служители на Cartoon Network да бягат наоколо и да ме търсят …Никога не биха ме открили тук горе, на моя космически кораб.

***

БЕН ТВ превзема честотата на Cartoon Network през целия юли и е подготвил за вас много любими програми. Проследете трансформациите и приключенията на водещия Бен 10, преобразен като Сиво вещество, който ще владее Cartoon Network от понеделник до петък през юли и ще ви представя страхотни поредици.

Не пропускайте  Бен 10: Извънземна сила, Бакуган: Бойци в действие Нова Вестроя, Секретните Сатърдей, Батман: Дръзки и смели, Чаудър, Невероятните неприключения на Флапджак, Домът на Фостър за въображаеми приятели и Самурай Джак.

ОСТРОВ “ПЪЛНА ДРАМА”

Повторение през седмицата
Гледайте всеки ден от вторник до петък от 19:25
Начало: 13 юли

Включете Cartoon Network, за да гледате още веднъж най-нереалното риалити шоу по телевизията!

Поредицата стартира с 22-ма съвсем различни тийнейджъри, които много напомнят познати герои от риалити жанра. Разделени в два отбора – Крещящите гофъри и Страхотните костури – младежите трябва да мерят сили в най-различни предизвикателства.

Напрежението е голямо, защото един от членовете на губещия отбор във всяко едно предизвикателство трябва да напусне острова и да се сбогува с възможността да спечели голямата награда от $100,000!

Отчаяни сте, защото сте пропуснали епизод от Остров “Пълна Драма”? Усмихнете се – през юли може да го гледате дори събота и неделя!

ОСТРОВ “ПЪЛНА ДРАМА”
Уикенд повторение
Всяка събота и неделя от 13:10
Начало: 17 юли