Бергендорф бара Бахаров във ВИП Брадър

Актьорът Явор Бахаров няма да съди „Вип Брадър”, както обяви първоначално след принудителното си излизане от Къщата миналата седмица.

По думите му той все още е в добри отношения с екипа на предаването. „Веднага след като излязох се видяхме с хората, пийнахме по едно и се хилихме на случилото се”, каза Бахаров пред Нова, но уточни, че не иска да коментира казуса дали ще вземе част от първоначално обявения си хонорар.

„Сега хората като ме видят по улиците и се провикват „Ей, кешаута!”, разкри още той. Терминът от покера стана популярен, след като актьорът го използва в аргументацията си да напусне Къщата, без да губи целия си хонорар.

Бахаров бе категоричен, че не е имал сериозни намерения към Жана и не й е давал напразни надежди. „Много съжалявам за това. Това ми е огромна тегоба. В реалния живот никога няма да седна с тоя човек на една маса и да се стигне до такъв момент. А в тези обстоятелства реших да й покажа, че няма абсолютно никакъв шанс. Избрах грешния подход може би, което беше много грубо. Защото тя не заслужава да бъде обидена. Отделно хората си мислят, че аз се държа така с жените или с хората, това изобщо не е така“, оправда се Явор.

Той обясни, че между него и Жана не е имало сексуален контакт, но двамата са се опипвали под завивките.

По телевизията бяха излъчени горещите кадри в общата им спалня, но ако се вярва на актьора до нещо по-пикантно изобщо не се е стигнало. Под чаршафите не се е случило нищо повече от „леко опипване“. Когато стигнали до интимните си части, се обърнали и заспали.

„Между нас имаше интимност, но не и интимен контакт“, закле се Бахаров, който направи опит да рекетира продуцентите и бе отстранен от играта.

Само няколко дни след като напусна Къщата на „Вип Брадър”, актьорът Явор Бахаров бил поканен на кастинг за английския сериал „Гений”. Продукцията се фокусира върху иронията на живота на Алберт Айнщайн, когото не одобряват за учител, но впоследствие става един от най-великите умове в света. В главната роля ще видим известният австралийски актьор Джефри Ръш. Бахаров пък най-вероятно ще влезе в кожата на румънския философ Морис Алвин, приятел на откривателя на атомната бомба. „Кастингът мина много успешно. Нямах много време обаче за подготовка. Пратиха ми няколко сцени и за три часа трябваше да съм ги научил, което е сравнително сложно, имайки предвид, че английският не ми е майчин език”, разказа Явор пред Нова. За повече подробности за проекта той проучил едва след като минало прослушването му. „И по-добре, че така стана. Да кандидатстваш за роля в сериал с актьор от калибъра на Джефри Ръш е доста стряскащо”, допълни още Бахаров.

„Гений” ще излезе на малкия екран догодина, като за момента в първия му сезон са предвидени 10 епизода. Сериалът е първата продукция на National Geographic Channel, а режисурата е поверена на Рон Хауърд („Шифърът на Леонардо”, „Ангели и демони”, „Ад”). „Гений” е вдъхновен по биографията на Айнщайн от Уолтър Исаксън, а снимките по проекта вече стартираха в Прага. „Това си е плюс. Не само, че кастингът мина успешно, но и на продуцентите им трябва човек бързо. Явно, че предишният актьор е „кешаутнал” и сега спешно им трябва заместител, което увеличава шансовете ми”, коментира Явор, като не пропусне да се пошегува с покер термина, който беляза принудителното му напускане на „Вип Брадър”.

Инфо: Агенция Монитор