Берлински клуб „Чака-рака“ се пръсна по шевовете с Джордан


Джордан в Берлин

Талантливият изпълнител на Ара мюзик Джордан посети немската столица Берлин. Певецът се разходи из местните забележителности, като най-голямо впечатление му направиха „Вратата Бранденбург” и „Checkpoint Charlie” – известният пункт за преминаване между изток и запад, чието име произхожда от един американски код.

В един от немските молове Джордан забеляза част от прочутата Берлинска Стена, която разделяла преди време Германия. Сега парче от нея е туристическа атракция и всеки, който желае може да се фотографира до този спомен, както стори и Джордан.

„Имах участие в дискотека „Чака рака” в Берлин. По принцип заведението побира към 300 души, а сега беше толкова пълно, че охраната върна близо 200 човека, които нямаха места”, разказва Джордан.

„Купонът беше невероятен, прекарахме много часове в песни и танци, и забавления по български. Много ме впечатли жеста на персонала на дискотеката – всички бяха с бели тениски с надпис на гърба: JORDAN Споделиха, че за пръв път си щампират името на гостуващия певец.”, допълва изпълнителят на хита „Хотелски стаи”.