Бестселър на Нора Робъртс и „Тайната на остров Пайн Коув“ по „Евроком“

Акценти в програмата на „Евроком“ за събота и неделя, 15 и 16 октомври 2011 г.

15 октомври /събота / – 20:30 часа
СМЪРТ КРАЙ ЗМИЙСКАТА РЕКА
Криминален, САЩ, 2007
Режисьор: Ралф Хемекер
В ролите: Хедър Локлиър, Джонатан Шек, Гари Хъдзън и др.

Гледай видео анонс онлайн

Филм от поредицата „Бестселърите на Нора Робъртс”

Като единствена оцеляла от клане в бостънски ресторант, Рийз Гилмор (Хедър Локлиър) иска да избяга от досегашния си начин на живот. Тя тръгва на път без посока, в търсене на ново начало. Колата й се разваля в едно живописно градче в щата Уайоминг, и Рийз започва работа в местния ресторант с надеждата да събере пари, за да продължи пътя си. Сближавайки се с елегантния и мистериозен писател Броуди (Джонатан Шек), тя е готова да загърби миналото и да се установи в града. Минавайки на колело през гората, Рий вижда в далечината как един мъж убива жена…

Но полицаите не откриват никакви улики на местопрестъплението, и никой освен Броуди не вярва на нейната история. Дали Рийз наистина губи разсъдъка си, или някой иска да й внуши, че е луда ?
16 октомври /неделя / – 22: 00 часа

ТАЙНАТА НА ОСТРОВ ПАЙН КОУВ
Драма/Трилър, САЩ, 2008
Режисьор: Пенелъпи Бютениъс
В ролите: Мелиса Джоан Харт, Дийна Мълиган, Сюзан Хоуган и др.

Братовчедките Джил и Пати са на почивка в малко градче, разположено на чудесен малък остров в щата Орегон. В желанието си да впечатли тайнствения мъж, со когото се е запознала там, Пати зарязва Джил, и …. просто изчезва.

Опитвайки се да открие братовчедка си, Джил започва да открива една след друга тъмните тайни на този прекрасен остров, който съвсем не е тих и спокоен ….