„Без да ми се дърпаш“ на Цветелина Янева – видео от Планета ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CdzUIzFrPk0

„Скъпи мои, нещо различно от мен! Дано да ви хареса тази песен : )“ – с това лаконично послание Цветелина Янева представи „Без да ми се дърпаш“ във Фейсбук, в първите минути на 15 декември 2013 г. Клипът пък бе публикуват в YouTube от Планета ТВ навръх Нова година – 31 декември 2013 г.

Любимата на Делян Пеевски залага на игриви, свежи и лековати ритми. Новият хит успешно може да бъде оприличен на „чалга пачанга“. Песента е по музика на Даниел Ганев, Росен Димитров се потруди над текста.

„Гореща песен за студените дни!“ – така коментират феновете, а по-скептичните цъкат – „Тотална излагация. Как е могла изобщо да запише това парче, не й отиват подобни кючеци“… „Върти гюбекус на тоя кючекус“.

В празничния коледен брой на „Автограф” по Планета ТВ зрителите се срещнаха именно с Цветелина Янева. Певицата пренесе поп-фолк феновете в уютната атмосфера на Коледа, разказвайки как се празнува Рождество Христово в нейното семейство. Макар близките на певицата да са разпръснати по различни градове и държави, на Коледа успяват да се съберат всички заедно у дома. Цвети споделя, че отбелязват празника както повелява традицията. Тя признава, че всичките вкусотии за Бъдни вечер приготвя нейната майка – Пепа Янева, а традиция в семейството е на трапезата да има изобилие от гозби, за да е благодатна годината. Относно отиващата си 2013-та Цветелина казва, че е много успешна за нея в професионално отношение.

„Равносметката е шест песни, шест видеоклипа като не броим две народни песни. Това е голям брой реализирани проекти и аз не ги помня дълго през годината. Създавайки една песен, тя е в съзнанието ми точно две седмици и след това започвам да мисля за следващата.”.

Цвети разкрива, че не се е отказала от идеята да издаде албум с песни, различни от поп-фолк звученето.

„Неговата поява няма да се случи много скоро. Дори и да е готов, мисля, че септември месец е най-подходящото време за издаването на нов проект.

Частично е използвано инфо на Planeta.TV

 
По темата: ,