Без граници – сериал от Люк Бесон по Нова ТВ

Приятелят на Лейди Гага и Люк Бесон в два премиерни сериала по Нова ТВ

Финалът на Big Brother All Stars бележи началото на три нови премиери – „Имението Даунтън”, „Пожарникарите от Чикаго” и „Без граници”

Финалът на Big Brother All Stars ще предвести началото на три нови премиери в ефира на Нова ТВ. Първият сериал, който ще дебютира в медията, е най-успешната съвременна британска драма и рекордьор на Гинес „Имението Даунтън”. Носителят на два Златни глобуса и девет награди Еми ще отвори врати на 17-и декември от 20.00 ч. с извънреден двоен епизод.

От аристократична Великобритания в динамичен Чикаго ще ни отведе втората предстояща премиера по Нова ТВ – американската поредица „Пожарникарите от Чикаго”, чийто първи епизод зрителите ще видят отново на 17-и декември, от 22.00 ч., веднага след „Имението Даунтън”. Специално внимание сред актьорския състав тук заслужава Тейлър Кини – приятелят на Лейди Гага. Именно тях двамата британската преса наскоро раздели. Като причина за раздялата бе посочен именно чаровният актьор, решил да сложи край на връзката си с ексцентричната певица заради безкрайните й професионални ангажименти. Нито певицата, нито актьорът обаче потвърдиха новината, като дори я опровергаха, появявайки се заедно на светско събитие.

В „Пожарникарите от Чикаго” Кини е един от екипа на 51-ва чикагска пожарна – хората, които никога не се страхуват да влязат в огъня. Част от актьорския състав е и австралийският актьор Джеси Спенсър, когото зрителите познават като доктор Робърт Чейси в „Д-р Хаус”.

Женското присъствие е представено в лицето на Моника Реймънд („Lie to me”) и изкусителната блондинка Лорън Джърман.

Поредицата разказва за опасната и вълнуваща работа на пожарникарите, спасителите и парамедиците от чикагската пожарна. Това са смелите мъже и жени, които дръзко се впускат в опасността, от която всички останали бягат. Отговорността на професията безсъмнено рефлектира и върху личния им живот. Напрежението поражда противоречия. Трагедиите водят след себе си до чувство за вина и обвинения. Когато застанат срещу опасността обаче, всички те загърбват своите разногласия и застават един зад друг.

Видео анонс:

Chicago fire
САЩ / 2012

Синопсис:

„Пожарникарите от Чикаго” е вълнуваща драма за хората, отдали се на една от най–доблестните професии – тази на пожарникарите и парамедиците на чикагската Пожарна 51. Въпреки напрежението и постоянния риск, професията им е една от най-доблестните. Тези храбри жени и мъже са сред първите, които се втурват в опасности, макар и с риск за собствения си живот. Въпреки напрегнатите ситуации, изпълнени с висок адреналин, екипът от Пожарна 51 винаги остава единен в името на успешното изпълнение на поредната акция.

Премиерите по Нова ТВ няма да спрат дотук. Веднага на следващия ден, 18-и декември, медията ще посрещне големия френски режисьор и продуцент Люк Бесон и сериала „Без граници”. Екшън поредицата е едно от първите начинания на Бесон в телевизията. Тя проследява преживяванията на Винсънт Либерати – агент от френските тайни служби, който става част от тайна организация и се съгласява да изпълнява секретни мисии в замяна на едно – достъп до експериментално лечение на тежката му болест. Това му дава и още една възможност – да бъде близо до темпераментната си дъщеря-тийнеджърка Лола, бившата си съпруга Александра, любовта към която все още не е преживял, и подозрителната му сестра-ченге Жулиет. Опасните мисии на Винсънт ще имат своето запазено място в ефира на Нова ТВ всеки делничен ден от 21.00 ч., веднага след „Имението Даунтън”.

„Имението Даунтън” – 17 декември, 20.00 ч. по Нова ТВ. Начало с извънреден двоен епизод

„Пожарникарите от Чикаго” – от 17 декември, 22.00 ч. по Нова ТВ

„Без граници” – от 18 декември, 21.00 ч. по Нова ТВ

 
По темата: