Безплатен билет за концерт на Пинк в Прага

Радио „Витоша“ дава двоен билет за Пинк в Прага

За късметлиите са осигурени самолетни билети и хотел

Радио „Витоша“ дава възможност на своите слушатели да спечелят двоен пропуск за едно музикално събитие, което по всяка вероятност и тази година ще подмине България – концерт на Пинк.

Освен достъп за двама до шоуто на певицата на 10 май в „02 Арена“ в Прага, късметлиите ще получат самолетни билети и осигурен хотел.

Играта на радио „Витоша“ ще продължи до 26 април, а условието е просто –  чуйте песен на Пинк и звъннете на ефирния телефон, за да се запишете за участие в томболата. Щастливците ще станат ясни в последния ден от Пинк-кампанията – в ефира на „Тройка на разсъмване“.

Пинк, или както се изписва на английски – P!nk, е сценичният псевдоним на Алиша Бет Мур. Освен изпълнителка на поп, рок, R’n’B, соул и индипендънт, тя е композитор, текстописец, музикален продуцент. Изявява се и като актриса, режисьор, танцьорка и дори акробат. Има пет студийни албума, една компилация, многобройни челни позиции в световните музикални класации, две награди „Грами“, пет музикални награди на MTV, две  награди „Брит“ и над 34 милиона продадени албума. През 2009 г. Пинк оглави класацията на Билборд за поп-изпълнител на десетилетието (2000-2010 г.). Пинк има 4 световни и 1 европейско турне.

През юли 2007 г. тя трябваше да гостува в България, като част от турнето „I’m Not Dead“, но концертът беше отменен поради лошо здравословно състояние.

 
По темата: