Безплатна програма „електронно училище“ – с какво е полезна?

н3DеляХ3 – 13 ноември 2011

При Андрей Захариев ще гостуват група софтуерни специалисти, за да разкажат за създадената от тях безплатна програма „електронно училище“, с която вече работят десетки учебни заведения. Колко полезна е новата разработка и улеснява ли учебния процес пък ще разберем от самите й потребители – директори, учители и родители.

А на въпросите докъде стигнахме и накъде отиваме 22 години след историческия 10 ноември ще отговорят политологът Евгений Дайнов, писателят Калин Терзийски и сценаристът Дими Стоянович.

Модерните начини за поддържане на тялото и духа Мария Силвестър ще обсъди с учителя по йога Пракаш Чандра и инструктора по тай-чи Силви Велев. Репортажът й ще ни отведе в село Вързулица, където ще се запознаем с местния футболен отбор „Челси“, а коментатор в студиото ще е спортният журналист Ивайло Стоименов.

На гости на Камен Воденичаров ще бъдат Илиана Раева и момичетата от националния ни отбор по художествена гимнастика. Те ще ни разкажат каква музика ги вдъхновява, каква музика им носи късмет в състезанията и какво обичат да слушат в свободното си време.

Бъдете с н3DеляХ3 на 13.11.2011 г. от 12.30 до 15.50 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн