Безплатно Майкъл Джексън парти в The Mall – ела и спечели!

Michael Jackson „Thriller“ – 29 Year’s Birthday Party, Best Audio & Video Hits

Клуб Playground – The Mall ще посвети една цяла вечер на Краля на поп музиката,  Michael Jackson.

Събитието е свързано с 29 години от издаването на най-продавания албум за всички времена в историята на музиката и носител на престижните осем награди Грами – албума Thriller.

„Надявам се че този мемориам , който сме подготвили от музика и видео на Michael Jackson, Jackson 5, The Jacksons, Janet и Jermaine Jackson ще остане дълго време в спомените на всички, които ще присъстват и харесват неговата музика.”, споделя DJ Marti G, избран за най-добрия Ретро DJ в България през 2010 година и един от големите фенове на краля на попа. Той е и единственият DJ у нас, който притежава всичките оргинални издания на синглите, албумите, концертите, клиповете, дисковете и книгите на Michael Jackson.

Ще бъдат раздадени много награди, както и три по-големи – за най-оргинален dance имитатор, за най-оргинален костюм – Michael Jackson и най-купонджииска компания.

Вход свободен и задължителен дрес код – бомбе или бяла ръкавица. С медийното партньорство на City Radio и TV, радио ENERGY, www.disco.bg, Екрана.инфо, Слушам.com и издателство ADDIX !!!