Безплатно на концертите на Jamiroquai и Jessie J – спечели билет!

Стани част от мега концертите на Jamiroquai и Jessie J със Z-Rock, N-JOY, Jazz FM и bTV Radio

В четирите ефира стартират игри за двете горещи събития

От новите игри в ефирите на Z-Rock и Jazz FM истинските фенове могат да спечелят билети за дългоочаквания концерт на британската фънк банда Jamiroquai на 28 юни в София. Слушателите на N-JOY и bTV Radio имат страхотната възможност да грабнат двоен билет за Symphonics Concerts и да станат част и от абсолютната поп сензация Jessie J на 29 юни в зала Арена Армеец в столицата.

Феновете на двете звезди имат шанса да си гарантират място в епицентъра на двете горещи събития като се включат в игрите на четирите радиа.

До 26 юни в ефира на рок радиото на България – Z-Rock ще прозвучава музикална загадка, свързана с британската джаз, фънк и асид джаз група Jamiroquai. Верен отговор, изпратен на igra@zrockbg.com, ще осигурява участие в жребия на живо всеки делничен ден в периода на играта, точно в 17:30 часа.

В същия период и слушателите на радио N-JOY могат да очакват дневния въпрос за играта и да изпращат отговорите си на radio@njoybg.com. Всеки ден един истински късметлия ще печели билет, който му осигурява достъп до двете горещи събития – на Jamiroquai на 28 юни и поп сензацията Jessie J на 29 юни 2013 г.

От 17 до 21 юни Jazz FM радио също ще даде възможност на феновете си да изживеят на живо шоуто на Jamiroquai. Водещите ще задават въпрос, свързан с бандата. Жребий ще се тегли между всички верни отговори на studio@jazzfmbg.com.

При отброяването на последните дни до двете големи събития, късметът ще се усмихне на още петима истински фенове. Oт 21 до 27 юни на официалната Facebook страница на bTV Radio ще бъде публикуван въпрос за желаещите да спечелят билет за мега концерта на Jamiroquai и този на английската поп звезда Jessie J.

“България може да очаква едно необикновено и взривяващо шоу“, казва фронтменът на Jamiroquai пред организаторите на концерта в България. Той изненада почитателите си с кратки видеа в официалния си сайт. Ексцентричният Джей Кей може да бъде видян в своя червен спортен автомобил, шофиращ край френската Ривиера с 200 км/ч.

 
По темата: