БГ Радио подарява сватба на 11.11.11 – спечели сега!

Кажи “Да” на 11. 11. 11 г.! 

За трета поредна година БГ РАДИО жени двойка в ефира си

На 09. 09. 09 г. Диди и Милен – двама влюбени от Бургас, получиха първи романтичната възможност да се врекат във вечна вярност на живо по БГ РАДИО!

На 10. 10. 10 г. и Петър и Мария, отпразнуваха своята VIP сватба в студиото на радиото, което пуска само българска музика.

И тази година БГ РАДИО продължава традицията и на 11. 11. 11 г. официално ще направи една двойка семейство в ефира си. Това отново ще се случи на живо по БГ РАДИО пред най-близките гости на бъдещото семейство и … пред цялата страна!

Кампанията Кажи “Да” вече стартира и желаещите да споделят най-важния положителен отговор в живота си с всички слушатели на най-българското радио, могат да се регистрират на сайта на БГ РАДИО.

Тази година радиосватбата ще бъде още по-бляскава, по-шумна и по-пищна! Младото радиосемейство ще получи поздравления от любимите си изпълнители и  подаръци не само от роднините и приятелите си, а и от БГ РАДИО и от партньорите на кампанията Кажи “Да” – цех за торти. Младоженците печелят още и сватбено тържество за 30 души в изискан ресторант, както и нощувка след незабравимия празничен ден за тях и кумовете им в хотелския комплекс към ресторанта.

Щастливата двойка ще бъде избрана чрез жребий на 1 ноември, а сватбената церемония ще бъде излъчена на живо от студиото на БГ РАДИО на 11. 11. 11 г.!