БГ Радио раздава почивка за 8 приятели в Пампорово – действай!

Симо и Богдана предизвикват най-верните си слушатели да участват в играта Заложи на 8

На 18 февруари най-забавното сутрешното шоу в българския ефир СТАРТЕР става на 8 години!

Един месец преди рождения ден водещите Симо и Богдана стартират специална игра, с която да тестват слушателската отдаденост и активност и да изберат най-големите фенове на СТАРТЕР.

ЗАЛОЖИ на 8 – празничната игра на БГ РАДИО

По случай осмия рожден ден на сутрешното шоу Симо и Богдана ще предизвикат слушателите си да докажат не само, че те слушат СТАРТЕР, ами и че го препоръчват на техните приятели.

За да участват в ЗАЛОЖИ на 8 по БГ Радио, слушателите трябва да регистрират себе си и още 7 техни приятeли на www.bgradio.net. След това трябва внимателно да слушат СТАРТЕР с телефон в ръка всяка сутрин между 9 и 10. От 18 януари Симо и Богдана ще започнат да се обаждат на регистрираните слушатели и да ги тестват! Ако телефонът им звънне по това време, те трябва да отговорят с паролата “Аз слушам СТАРТЕР по БГ РАДИО”, а не с “ало” или “да, моля”.

На самия рожден ден на 18 февруари ще бъде изтеглен жребий измежду всички, регистрирали се, които са доказали, че слушат СТАРТЕР. Групата, в която членува слушателят, чието име е изтеглено, ще спечели уикенд за 8 души в луксозен четиризвезден хотел в Пампорово!

Осмият рожден ден на СТАРТЕР на 18 февруари отново ще събере най-любимите български звезди и най-интересните гости, които са разговаряли със Симо и Богдана през годината в столично заведение за празника.

Слушателите вече могат да се регистрат за участие в ЗАЛОЖИ на 8 на: www.bgradio.net.

Чуй анонса за играта и наградата – и действай! 🙂