БГ Радио води Сигнал, Нина Николина и Дим Дуков в ефира на БНТ

И Сигнал с нова песен в ефира на БГ РАДИО и БНТ

Днес в съвместното предаване на БГ РАДИО и БНТ гостува Нина Николина. Певицата, станала наскоро майка, разказа пред водещия на сутрешния блок Симо Колев за новия си музикален проект Антология. Двойният диск, който предстои да излезе през есента, ще съдържа 13 поп и 16 етно песни, сред които и интересни ремикси на популярни нейни хитове. С емоционалния си разговор в ефир Симо и Нина Николина се върнаха почти десет години назад във времето, когато на 03. 03. 2001 г. по време на концерта по повод на старта на БГ РАДИО, тя изпълнява народната песен Излел е Дельо Хайдутин.

Вече традиционно през тази седмица във втората част на предаването популярни български музиканти представят новите си песни едновременно в телевизионен и радио ефир. Тази сутрин гост на СТАРТЕР по БНТ и БГ РАДИО бяха група Сигнал. Данчо Караджов и компания изпълниха съвсем новата си песен в памет на Рони Джеймс Дио. След изпълнението си музикантите от Сигнал, Нина Николина и Дим Дуков взеха участие в Мини дебата на деня: Как да пием бирата – с пяна или без, победител от който за втори ден излезе Симо.

Утре сутрин, в последния ден от съвместната продукция на БГ РАДИО и Българската Национална Телевизия – Гласовете от радиото, лица в ефира на БНТ, гост ще бъде Бойко Станкушев – член на новия Управителен съвет на телевизията и отговарящ за програмното й развитие. Освен за промените там, той ще отговаря и на 5 въпроса, които не са свързани с професията му. По темата на Мини дебата За и против твърдението, че жените са лоши шофьори в петък ще спорят Спас Кьосев, Йоана от Deep Zone и Вики от Мастило.

За достоен завършек на седмицата на БГ РАДИО по БНТ Графа и група Акага ще изпълнят от откритата сцена на терасата на НДК Песен за събуждане – песента, посветена на най-забавния сутрешен блок в радио ефира – СТАРТЕР.

Снимка от дебата: Дим Дуков е пуснал брада вляво