БГ ченгета арестуват за наркотици в ТВ риалити

„Градски ченгета” ни прави свидетели на престъпления с наркотици

Как градските ченгета се борят с разпространението и употребата на наркотични вещества, как двама младежи се озовават в ареста, след като не успяват да излъжат униформените, какво не знаем за последствията от употребата на амфетамин и как родителите могат да се включат в борбата срещу дрогата? Отговорите на тези въпроси ще търсят камерите на полицейското риалити „Градски ченгета” този петък, 18 ноември, по Нова ТВ.

През 2010 г. броят на наказаните престъпления, свързани с наркотични вещества, е нараснал с близо 200. Ръст се наблюдава и при осъдените за контрабанда с наркотици. Общо 235 000 души на възраст между 18 и 60 години са употребили поне веднъж в живота си наркотик, като от тях 95 000 са ученици.

С всяка изминала година употребата на синтетичните наркотици – амфетамини и екстази, се увеличава, а хероинът продължава да бъде основното вещество при проблемната употреба. Броят на пристрастените към този наркотик е около 30 хил. души. Най-разпространена е марихуаната – около 200 000 са опитвали този наркотик.

Градски ченгета” – петък, 18 ноември, от 00.30 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: