Биг Брадър: Джийсън Брад Люис, пей хит от Недялко!

Джийсън Брад Люис VS Недялко в Big Brother All Stars 2013

Тази вечер, от 20:00 по Нова ТВ – първите Елиминации за сезона

В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, по време на първите Елиминации за Big Brother All Stars 2013, номинираните Джийсън Брад Люис и Недялко ще влязат в истински музикален двубой. Екстравагантният певец и шоуменът ще премерят сили и ще покажат веднъж завинаги коя песен заслужава да бъде определена като тотален хит.

В Мисията „Face Off“ двамата Номинирани ще разменят най-известните си парчета – дебютния сингъл на Джийсън “Good bye Mr. Noone” и личното творение на Недялко „О, бре Недялко!“, като всеки от тях ще трябва да разработи и изпълни песента на противника по свой начин. Изпълненията ще включват хореография и грим и костюми, които ще допълнят автентичността на парчетата. Как ще се справят двамата любители на сцената и кой от тях ще се превъплъти по-добре в едно коренно различно амплоа, зрителите ще разберат в лайв изданието на предаването по Нова ТВ.

Довечера освен Джийсън и Недялко, Кирил Вълчев-Скалата и Златка Райкова ще трябва да разгърнат своя потенциал и да покажат най-доброто от себе си, за да впечатлят и спечелят своите фенове. Кой от тях ще напусне Къщата на Big Brother All Stars 2013 още на първите елиминации и как ще се справят звездите индивидуалните си предизвикателства, зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: