Биг Брадър изгони Джийсън заради атака над жена

Зрителите стават свидетели на безпрецедентен случай в Big Brother All Stars 2013, точно в 20:00 часа по Нова ТВ

Джийсън Брад Люис  изгонен лично от Big Brother за непристойно поведение

В събота вечер, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на безпрецедентен случай в Big Brother All Stars 2013.

За първи път в историята на риалити формата ще бъде изгонен съквартирант, не чрез гласуване, а лично от Big Brother.

Джийсън Брад Люис, който демонстрира своеволност от началото на сезона, ще прекрачи и последната граница.

Изпълнителят, който наруши нееднократно правилата в къщата, за пореден път ще атакува някой от съквартирантите. За изненада този път това няма да са двете Златки, а една друга дама от Къщата.

След постъпката на Джийсън и категоричния отказ да се съобрази с останалите и с условията в къщата,  Big Brother ще накара певеца веднага да напусне шоуто.

Какви ще бъдат действията на Джийсън, които ще предизвикат Big Brother и съквартирантите? Коя дама ще се окажа враг за групата на певеца, ще разберем довечера от 20:00 часа.

Новата Мисия „Камък, ножица, хартия“, която започна с примирие и привидно разбирателство ще бъде отново саботирана. Този път главни действащи лица ще бъдат Киро Скалата и Пенка, които отново ще намерят свои причини, за да не доведат Мисията докрай.

Какви ще бъдат последствията за Съквартирантите? Дали ще получат добър седмичен бюджет или отново ще се обрекат на лишения, ще видите от 20:00 часа в Big Brother All Stars 2013, само по Нова ТВ.  

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: