Биг Брадър Most Wanted финал 11.12.2017 от Нова/онлайн – Константин, Фънки, Людмила, Светлана, Джино и Динко

Големият финал на Big Brother: Most Wanted по NOVA

Шестимата финалисти ще поведат най-важната си битка в шоуто, но преди това ще получат най-жадуваната подкрепа

От 20:00 часа по NOVA е големият финал на Big Brother: Most Wanted. Константин, Фънки, Людмила, Светлана, Джино и Динко са шестимата финалисти, а преди да се впуснат в най-важната си битка в шоуто, те ще получат най-голямата подкрепа – тази на любимите си хора.

Преди точно един месец най-известната Къща събра най-търсените риалити звезди под един покрив. 12 уникални характера заживяха заедно, а интензитетът на взаимоотношенията между тях беше повече от динамичен. Пререканията и тежките конфликти започнаха още от първата вечер, но покрай тях се родиха и няколко силни приятелства, и дори любовни трепети. Тази вечер те са само шестима и всеки от тях е готов на всичко, за да се превърне в „Любимата риалити звезда на България“.

Константин, Фънки, Светлана, Людмила, Джино и Динко вече се стягат за най-важната си битка в шоуто, но преди зрителите да кажат тежката си дума, шестимата ще получат подкрепа от най-близките си хора. Родители, съпруги, деца и приятели ще отправят емоционални обръщения към финалистите, за да им вдъхнат кураж минути преди развръзката на сезона. Кой ще излезе последен от Къщата като големия победител в уникалния сезон Big Brother: Most Wanted, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Броени часове преди бляскавия финал на шоуто, бившите Съквартиранти направиха своите прогнози за победител и признаха за кой ще стискат палци от студиото довечера. Цялото гостуване на напусналите Big Brother: Most Wanted звезди в „На кафе“ можете да видите ТУК.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук