Биг Брадър Ол Старс кани Пеньо, Рафи, Ангел и Моисей

Райна си взе „сбогом“, също влиза в шоуто?

Шоуто „ВИП брадър“ по Нова приключва в събота, но веднага след него започва другото подобно риалити -„Биг брадър ол старс„. Къщата няма да се променя, защото липсва време – поредната порция търсачи на слава влизат в понеделник. Сред канените са предишни участници в „брадърите“, както и от други телевизионни риалитита – „Сървайвър“ и X factor.

Рафи, Зара и Здравко от първия сезон са сред най-ухажваните за съквартиранти от продуцентите, научи „Стандарт“. Както и Ангел и Мойсей.

Голям мерак имали да вкарат отново в Къщата Елена, момичето с кукленска хубост от втория сезон, която разби брака си с тогавашния победител Миро пред очите на цяла България.

Пеньо, който копнее да го наричат българската Лейди Гага, също е в списъка с желаните участници, както и Денди, който вече се е разписвал в шоуто. Нели Иванова, първият победител в „Сървайвър“ по bTV, е атакувана от примамливи предложения само и само да влезе в шоуто. Селекцията ще се изявява на екрана месец. Миналата година „Биг брадър ол старс“ спечели македонецът Никола Настески-Лестер.

Райна се сбогува с феновете: Ще ми липсвате!

Певицата също влиза в шоуто?

Поп-фолк изпълнителката остави своите фенове в недоумение след коментар в социалната мрежа.

„Риск печели, риск губи, дано този път рискът си струва… Ще ми липсвате!“, написа попфолк певицата Райна във Facebook.

С тези думи изпълнителката разпали въображението на своите почитатели, които вече два дни се чудят какво точно е искала да каже. Дали това не означава, че смята да сложи край на своята музикална кариера, или пък заминава на някоя екзотична екскурзия.

„Успех в начинанието, каквото и да е то! Ти също ще ни липсваш… но следвай сърцето и желанията си!“, пожела й един от приятелите й в мрежата.

Друга от догатките е свързана с това, че тя вероятно ще влезе в къщата на Big Brother All Stars.

На този етап Райна не коментира какво точно я очаква. Пази подробностите в пълна тайна, така че очакваме скоро да се разбере.

По инфо на агенция Стандарт нюз и BLife