Биг Брадър в мола с „вехтите“ мебели на Памела!

Поставиха основите на стъклената къща в PARADISE CENTER

Обзавеждат прозрачния дом с луксозните мебели от VIP апартамента на Памела Андерсън

Символична първа копка на Стъклената къща на Big Brother бе направена на 21 август в Paradise Center в София. Стъкленият дом на новите риалити звезди на България вече се изгражда на площ от 60 квадратни метра и ще разполага с всички удобства за луксозния престой на шестима кандидат риалити герои. Новаторският проект ще бъде изпълнен от дърво, алуминий и стъкло, и ще бъде завършен в рамките на десет дни от продуцентска къща Мирамар Филм.

“Развълнувани сме, че спечелихме конкурса, тъй като подобно нещо никога не е правено в България. Като всяка новаторска идея, проектирането и изграждането на Стъклената къща на Big Brother е голямо предизвикателство за нашия екип и изисква сериозна подготовка. След като проучихме и анализирахме всички възможности, днес уверено започваме изграждането на това уникално съоражение. За нас най-важни са сигурността и комфортът на обитателите и от тази гледна точка всичко е изпипано до съвършенство”, разказа главният инженер на строежа Георги Димитров, проектант от “Мирамар Филм”.

Следващият етап от проекта е обзавеждането и техническото обезпечаване на Стъклената къща.  Очаква се през идната седмица в прозрачната конструкция да бъдат разположени луксозните мебели от специално проектирания президентски апартамент на Памела Андерсън, в който суперзвездата живя през миналия сезон на VIP Brother в България. Мебелите и аксесоарите са цветни произведения на изкуството, като сред тях има модели, инкрустирани с камъни Сваровски, екзотични кожени елементи, многофасетни огледала и лакирани повърхности.

 

Огромен е интересът към онлайн кастинга, чрез който Nova ТВ дава възможност на най-атрактивните фенове на шоуто да станат Съквартиранти в първата Стъклена къща у нас.

Всекидневно на адрес play.novatv.bg/bbcasting зрители изпращат десетки видеа, в които отговарят по свой начин на въпроса: “Защо съм подходящ за Съквартирант в Стъклената къща на Big Brother”. Някои от кандидат съквартирантите предпочитат да отговарят на това предизвикателство с текстове и снимки, а други избират да заснемат свое авторско видео. Сериозен е интересът към участие от страна на наши сънародници, които живеят в чужбина, както и от чужди граждани, живеещи в България.

Кастингът на play.novatv.bg/bbcasting продължава до 27 авуст, когато продуцентски екип на Nova ТВ и психолози ще изберат общо шестима мъже и жени. През септември, в продължение на цели две седмици те ще живеят в Стъклената къща в Paradise Center в София, а в края на проекта един от тях ще получи покана да се присъедини към звездите на VIP Brother 2013 в къщата в Нови Хан.