Биляна Йотовска и мъжа й Димитър в тайната им градина

ДИКOFF: епизод 15

На 15 юни ще видите Иван Ласкин, Биляна Йотовска и мъжа й културиста Димитър Димитров, Татяна Буруджиева, Наско Сираков, Христо Стоичков, Херо, Сашо Дончев и трогателно видео от село Гоздьовица

Как се прави голям шлем във футбола? Когато събереш Наско Сираков, Христо Стоичков и Херо в едно предаване. ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Сираков и Стоичков се завръщат на стадионите, откъдето започна всичко. Наско Сираков на живо от тренировката на Левски и ексклузивно включване от Етрополе с Христо Стоичков. Ще се разбере ли най-накрая как стоят нещата в българския футбол, за да започне играта по същество? Двама големи футболисти отговарят на въпросите на Сашо Диков.

Ще видите и Димитър Димитров-Херо на любимия му стадион в Бургас. Как се чувства след 350 мача в А група, надви ли болестта и къде ще продължи през новия сезон? И още няколко интересни истории от миналото с главни действащи лица Херо и покойния вече Жоро Илиев.

Татяна Буруджиева гостува на ДИКOFF навръх рождения си ден. Време ли е за равносметки? Един от новите депутати в редиците на БСП скача директно от социологията и политологията в политиката – теория и практика. Ще бъде ли Буруджиева новото острие на партията? Отговорите при Сашо Диков.

Бизнесменът Сашо Дончев дава интервюта рядко, но за сметка на това се помнят дълго. Диков и Дончев говорят за бизнес, политика, семейство и правенето на пари като философия. Какво си казаха Орешарски и Сашо Дончев при скорошната им среща и ще поеме ли икономиката ни правилния курс?

В студиото на ДИКOFF гостува и Иван Ласкин – любимият Васко от село Рупча вече е мъж и животът предлага по-сериозни казуси за решаване. Какво се промени в него, след като загуби един от близките си приятели – Чочо Попйорданов? Наистина ли е толкова неблагодарна актьорската професия? И къде би избягал, когато му омръзне всичко?

Ексклузивно интервю с изумителната Биляна Йотовска и мъжа й културиста Димитър Димитров в тайната им градина, където рядко се допускат чужди хора. Как се поддържа образцов дом и образцово семейство? Съвети от първа ръка. И още: след бурните коментари под една снимка с няколко чифта вдигнати крака с перфектни мерки – какво й е най-мило на Биляна?

Има едно място в България, където хората, доколкото са останали такива, вероятно не се вълнуват от нито една от горните теми. Село Гоздьовица се намира на края на България, накрая на Европа, в известен смисъл може би и накрая на света – такъв, какъвто го познават всички в големия град. Истории от приказното село Гоздьовица само в ДИКOFF. 

Гледай видео запис от предаването онлайн