Благотворителен Коледен базар в Дома на децата (инфо и подробности)

Радио Атлантик и „Аз, жената“ призовават: купи на символична цена и подари надежда на дете в беда

„Малката кибритопродавачка“ ще зарадва децата на Коледния базар в неделя, 20 декември, в Националния дворец на децата

Радио Атлантик – твоето истинско коледно радио, и електронното списание за модерната жена „Аз, жената“ канят всички на благотворителен Коледен базар в подкрепа на кампанията „Българската Коледа“, която набира средства за лечение на болни деца в България.

Всеки, който иска да подкрепи благородна кауза и няма възможност да превежда големи суми по банкови сметки, може да донесе запазени сувенири, играчки, книги, бижута и други аксесоари, които да предложи за продажба на символична цена. Ако не разполага с подходящи вещи, всеки е добре дошъл да си купи подаръци за близки и приятели или красива украса за дома от това, което другите предлагат и да подари надежда на дете в беда.

Освен полезни неща, донесени от вкъщи, на базара ще се продават с благотворителна цел нови книги от издателска къща „Кръгозор“, предмети, предложени от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите в България и ръчно-изработени сувенири и Коледни картички, рисувани от деца.

Докато родителите избират подаръци за Коледа, децата им ще могат да гледат безплатно спектакъла „Малката кибритопродавачка“. Точно в 15 часа актьорите от Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ с помощта на „Тобо проект“ ще представят пиесата благотворително на сцената на Националния дворец на децата.

Коледният базар ще се проведе на 20 декември, неделя, от 11 до 16 часа в Националния дворец на децата (на кръстовището на бул. „К. Величков“ и бул. „Ал. Стамболийски“).


На снимката: Али Алиев в компанията на Екатерина Дунева купува кукла за своята приятелка