Благотворителен концерт събира Рени и Рут Колева

Рени пее благотворително в подкрепа на малката Камелия 

Рени ще вземе участие в благотворителен концерт на 19 април от 19.00 часа в зала 3 на НДК. Инициативата е в помощ на Камелия Шкодрова, която е с тежката диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от скъпоструващо лечение в Израел.

Изпълнителката ще изпее три свои песни в сборния концерт: „Лудо младо“, „Магия“ и детската „Рицар ти бъди“. Освен Рени в концерта ще участват и други артисти като: Рут Колева, балет „Дива”, Игор, Валентина Димитрова, Стоян Петров, момичетата на Нешка Робева и други. Билетите за са на цена от 10.00 лв. и всеки, който има желание да подпомогне лечението на Камелия, може да си ги закупи от касите на НДК.

Рени винаги се е отзовавала на концерти в подкрепа на деца, нуждаещи се от лечение в чужбина. Певицата лично е организирала и собствени благотворителни кампании и е давала средства за такива благородни начинания. По думите на изпълнителката на Diapason Records българите са много отворени за подобни инициативи и винаги помагат. Тя обаче смята, че държавата трябва повече да подпомага семействата с деца с тежки диагнози, които имат нужда от лечение извън България.

 
По темата: