Блатечки в „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ по bTV Acion

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 23 – 29 декември 2013 г.

Вторник, 24 декември
22:00 часа
Пистолет, куфар и три смърдящи варела
Оригинално заглавие: Пистолет, куфар и три смърдящи варела (България, 2012 г.)
Жанр: Комедия, Екшън
Режисьор: Георги Костов
Актьори: Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Тодор Доцев, Пламен Великов, Иван Савов, Дичо, Део, Влади Въргала, Естер Симеони, Рая Пеева

Гледай онлайн тук или гледай видео анонс онлайн

„Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ е гангстерска комедия, която разказва историята на 23-годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски, и много други.)

Петък, 27 декември
22:00 часа
Рокенрола
Оригинално заглавие: Rocknrolla (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Екшън, Приключенски, Криминален
Режисьор: Гай Ричи
Актьори: Джерард Бътлър, Том Уилкинсън, Танди Нютън, Марк Стронг, Идрис Елба, Том Харди, Джеръми Пивън

Гледай видео анонс онлайн

Една история за секс, бандити и рокендрол.

Джерард Бътлър, Том Уилкинс и Танди Нютън изпълняват главните роли във филма „Рокенрола” на режисьора Гай Ричи. Престъпният свят на Лондон е в паника, след като се появява слух, че руски мафиот планира тъмна сделка. Залогът се изчислява на милиони, а желаещите парче от пая са мнозина.