Блондинките грабнаха секси победа от умник по PRO.BG (+видео)

Възпитаник на Кеймбридж се огъна пред блондинките

Български дизайнери обличат блондинките в шестото издание на „Надхитри блондинките” по PRO.BG

28-годишният Емил Илиев е шестият участник, който се престраши да се изправи тази събота, 12 декември, срещу 50-те блондинки.

Емил е завършил средното си образование в Единбург и Кеймбридж. След това учи икономика и политология в Лондонския университет, където е бил състезател по ръгби и футбол. Работил е като стюард, барман, управител на магазин, аниматор в детски лагер, салонен управител. В момента е маркетинг директор в семейната строително-инвестиционна компания. Страстен скиор. Увлича се по фотографията и мото спорта.

Още с влизането в студиото Емо стана любимец на блондинките, и както водещият на предаването Робърт Янакиев мъдро отбеляза, причината е, че не е обвързан. Възпитаникът на Кеймбридж не остана безпристрастен към чара на момичетата, притесни се и започна да пристъпва нервно от крак на крак. Чарът и прекрасните фигури на дамите бяха подчертани от тоалети, изработени от млади български дизайнери като Георги Флоров, Елена Георгиева (Биг Брадър 2) от модна къща Egg, Нели Митева, Радостина Радичкова – Роди и SV Fashion Studio.

Още в първите минути на игра Емил „загуби” сакото си, получи две предложения за среща, покана за театър, беше поздравен от певицата Мариана с песента “You are just too good to be true”, и едва не остана и без вратовръзка, която екзотичната мулатка Мариам почти отнесе със себе си.

Всичко това повлия на Емил, който отговори грешно на два от въпросите. За негово съжаление единият от грешните му отговори беше срещу Топ блондинката Силвия Ненова. По този начин той загуби възможността да удвои джакпота си и най-невероятното – да отстрани Топ блондинката, която също беше отговорила грешно на въпроса „Кой дизайнер е наричан архитектът на модата?”.

Така Емил достигна до втори кръг със сумата от 4 450лв. А шансът му да победи дамите бе изключително голям – още в началото на втори кръг той успя да елиминира 19 блондинки само с два въпроса. За съжаление, ергенът не се мобилизира и не успя да се пребори както за сумата от 50 000лв., така и за по-скромната от 4 450лв. Чарът и интелектът на блондинките надделя и те изравниха резултатът участници – блондинки на 3:3.

Виж запис от предаването: