Блондинките от Радио Фреш на гости в БНТ

Калина и Надя от „Шоуто на Блондините“ гостуват на Мария Андонова

               В сряда на Мария Андонова ще гостува Елена Андерсон. Тя е съпруга на Ян Андерсон, а двамата заедно са продуценти на Ансамбъл „Българе”. През 2001 година се запознават, малко след това вече са семейство. Ян се влюбва в българския фолклор след запознанството си с Елена и започва да финансира проекта „Това е България“. Въпреки че бюджетът надминава три пъти предварителните уговорки, Ян и Елена Андерсон довеждат започнатото до край. Оттогава семейството активно подпомага проектите на Ансамбъл „Българе”. В разговор „отблизо” Елена ще разкаже за любовта си към българския фолклор и за срещата с любимия мъж. На 9 ноември предаването ще дискутира и темата за подсладителите и видовете захар.

Гледай видео запис от предаването онлайн

               В четвъртък гости на „Денят отблизо с Мария” са Калина и Надя от „Шоуто на Блондините“ по Радио Фреш. От тях зрителите ще разберат защо някои го предпочитат горещо, а други рано сутрин. Двете са взривоопасна смес, която възпламенява радиоефира на България. Те разказват любопитни факти от живота на блондинките, какво прави една блондинка под бюрото и други интересни житейски максими. На 10 ноември д-р Ива Джорова ще обясни всичко, свързано с грижата за зъбите на детето.

Рубриката „Как да преборим грипа и да усилим имунната система?” продължава с билколечение, физиотерапия, нагревки и светлинна терапия.

Гледай видео запис от предаването онлайн

„Денят отблизо с Мария” от понеделник до четвъртък в 11:00 часа!