Blow The Night на Богдана от „България търси талант“ – видео премиера

Певицата коренно променя стила

Богдана Петрова, която спечели първото издание на „България търси талант“ представя един неочакван проект. Неочаквано добър проект. С неочакван звук – издържан в стилистиката на най-модерните електронни ритми.

Видеото към Bogdana ft. DJ Pancho – Blow The Night е режисирано от Monopoly Studios. В клипа участват момичетата от S.D. Crew Пловдив – града, в който победителката от bTV се завърна да живее след телевизионната изява в национален ефир.

Още една изненада от Богдана е, че към днешния момент се е вталила значително и е изгубила сериозна част от килограмите, проличали в „България търси талант“.

След дълго затишие, 2013 г. беше успешна за Богдана Петрова. Припомняме, че тя създаде един от хитовете на лятото – „Я се усмихни“.

Богдана Петрова е един от талантите, които не успяха да се реализират под крилото на Саня Армутлиева – жури в X Factor и шеф на Вирджиния рекърдс. Точно в периода от 2010 г. до 2012 г., когато Богдана Петрова имала договор с тази фирма (по информация от Фейсбук профила на певицата), нейната кариера беше в застой.

Повече за Богдана и възможност да станете приятели – на адрес https://www.facebook.com/bogdana.petrovaa

Официална прес информация:

Талантливата Богдана Петрова и DJ Панчо с ново парче и видео клип

Феноменалната певица взривява нощта с пореден независим проект

След успеха на първото си авторско парче „Я се усмихни“, безкрайно талантливата Богдана Петрова се впуска в поредно музикално приключение в своята кариера на самостоятелен изпълнител. Почитателите на неповторимия глас на певицата вече могат да се насладят на новия сингъл и видео клип към него – BLOW THE NIGHT („Взриви нощта“), реализирани в колаборация с DJ Панчо (Панчо Карамански).

Парчето е с подчертано хаус звучене. Вокалното изпълнение на Богдана съвсем очаквано е безупречно, а настроението на видеото заразяващо.

Проектът се ражда през изминалото лято, случайно и непринудено, както се случва когато творят музиканти, които се познават от деца. Музиката и текстът са дело на двамата, а видеото е изработено от Monopoly Studios, с режисьор Виктор Хаджи. Аранжиментът е на Панчо Карамански. Танците в клипа са дело на S.D CREW, Пловдив с хореограф Калина Гаева.

Победителката в риалити формата „България търси талант“ и подобно на нея, незрящият DJ Панчо са пример за неуморимия творчески дух и непримиримостта на целеустремените.

„Самостоятелният път е труден, но аз се чувстван свободна и щастлива. Заредена съм с много енергия и вярвам, че успехът е възможен. С Панчо обичаме да работим заедно. Надяваме се хората да харесат парчето

Панчо Карамански е хаус DJ. Работи с компютърни програми, предназначени за незрящи и прави звукозаписи без на практика да вижда монитора. През последните години благодарение на много труд успява да създаде свое собствено студио. Автор е на радио предаване, което се излъчва в ефира на седем радио станции.