„Блясък на кристали“ – вече може да чуеш Андреа и Галена ТУК!!

Съвсем скоро ще бъде пуснат и клипът, заснет на българското черноморие

Един от дългоочакваните дуети е факт. Вече може да чуем парчето на Андреа и Галена „Блясък на кристали“. Както добре знаят феновете на фолка, двете красавици са рекламни лица на мастика „Пещера„, информира Signal.bg.

За направата на рекламното парче бяха ангажирани хитмейкърът Кости и един от водещите ни текстописци Росен Димитров. Беквокалите в „Блясък на кристали“ са на Азис. Със сигурност на феновете ще направи впечатление, че парчето е с латино звученe.

Чуй сега:

„Текстът е много закачлив, който много отговаря и на двете ни. Много си паснахме като изпяване. Аз се чувствах много добре, когато записахме песента. Искам да благодаря и на Азис, защото негови бяха беквокалите. Той дойде веднага и беше много услужлив. Много му благодаря. Той е колега, на който винаги може да се разчита“ – споделя Андреа за Signal.bg.

„Проектът е много добър. Доволна съм и имам желание да видя какво се е получило. Имах много препятствия. На 20-ти май ме потопиха в морето и беше доста студеничко, но за благото на клипа изтърпях абсолютно всичко“ – разказва Галена в ефира на радио „Сигнал плюс„.

Съвсем скоро се очаква видеоклипът на „Блясък на кристали“ да се появи в ефира на телевизия „Планета“ и „Планета HD„. Видеото е заснето на българското черноморие в рамките на два дни. Сюжетът на клипа и визията на Андреа и Галена са подчинени на символиката на две природни стихии – огън и вода, информира още Signal.bg.

Инфо: Красимир Илиев, Signal.bg

 
По темата: , ,