БНТ търси работа от готвача на „Черешката на тортата“

Нова кампания и няколко сбъднати мечти представя „Апартаментът” тази седмица

Във вторник „Апартаментът” ще представи историята на 25-годишния Йовко, чиято мечта е да помогне на една бездомна жена, която живее в кашон до Президентството. Пред зрителите и гостите на „Апартаментът” той ще сподели какво го е накарало да се замисли за болката на другия и как смята да помогне на  бездомната жена. Гости в предаването ще са журналистката  Велислава Дърева, социалният работник и психолог – Яна Кацарова и Владина Цекова. Те ще коментират психологията на човек, решил да живее на улицата, както и културата на младото поколение – склонно ли е то да помага или си затваря очите пред проблемите на другите.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Водещата на предаването „Денят започва с култура” – Шани, ще е гост на Марта в сряда. Голямата мечта на Шани е да се направи истинска кампания за правилното пресичане на пешеходните пътеки. Какво ще измислят Шани, Марта и Добрина Чешмеджиева в студиото на „Апартаментът” и какво ще постигне Шани с посещението си в КАТ ? Гости в „Апартаментът” ще са Петя Буюклиева, журналистката Емилия Антова и Иван Тосев – главен инспектор от КАТ, които ще обсъдят проблемите с инцидентите по пътищата и неспазването на предимството на пешеходците.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Последното си издание за тази седмица „Апартаментът” ще посвети на една кулинарна история. Главният герой в предаването е едно младо момиче, което иска да сбъдне мечтата на своя приятел – да бъде професионален готвач. Марта ще се опита да убеди един от най-добрите готвачи у нас – Иван Манчев да вземе момчето на работа. Тайните на професионалната кухня ще коментират актрисата Деси Стойчва, музикантът Данчо Караджов и психологът Катерина Павурджиева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Не пропускайте „Апартаментът” и тази седмица от понеделник до четвъртък в 12.30 на обяд по БНТ1!

 
По темата: ,