Боб Дилън е рожденик – а след това идва с подкрепление в София!

Вече е известно кои са музикантите в бенда на Боб Дилън за концерта в София!!!

Остават само две седмици до дългоочакваното събитие!!!

Боб Дилън навършва заветните 69 години на 24 май

Вече са известни имената на музикантите, които само след две седмици ще свирят рамо до рамо с легендарния Боб Дилън. Световното турне на американския бард и неговата супер група ще премине през столичната Зала 1 на НДК, за да остави незабравим музикален спомен в сърцата на българските фенове.

Тони Гарние (контрабас), Чарли Секстън (китара), Стю Кимбъл (китара), Дони Херън (педъл стийл) и Джордж Рисайл (барабани) са петимата виртуози, които ще придружават Дилън на концерта му на живо в София.

Музикантите са изключителни професионалисти и със своя дългогодишен опит допълват и пресъздават по невероятен начин творчеството на възхвалявания от поколения рок идол. Самият Дилън ще блесне с изпълненията си на китара, клавири и, разбира се, с култовата си хармоника.

След броени дни, на 24 май, Боб Дилън ще отпразнува своя 69-и рожден ден. И тъй като съвсем елегантно страни от светските прояви, ще отбележи личния си празник в тесен семеен кръг.

Мистър Дилън е пословичен с това, че умело пази личния си живот от нестихващия медиен интерес. За радост на милионите си фенове, легендарният бард обаче няма да се скрие от сценичните прожектори.

Само 5 дни след рождения си ден, музикантът ще постави чудесно начало на поредицата летни концерти в европейски градове с участието си в Атина на 29 май. На 31 ще го чуят на живо феновете в Истанбул, а румънските ни съседи ще го видят ден преди нас– в Букурещ на 2 юни.

С какви аранжименти на най-великите му песни ще ни изненада гостуващият бенд, предстои да разбрем на 3 юни, четвъртък, в Зала 1 на НДК от 20:00 ч. Ограничени количества билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори на цени от 70 до 150 лв.

Bob Dylan – Like A Rolling Stone – Newport 1965

 
По темата: