Боби Ваклинов и Луна – Златен скункс или здрав презерватив?

Луна е успяла да свали близо 20 лета по-младия репортер в „Господари на ефира” Боби Ваклинов, шушукат из коридорите на Нова телевизия. Източник от медията, цитиран от „Таблоид“ издаде как е станала заварката – в деня на нейното натирване от „Биг Брадър”.

Докато чалгаджийката ръсела бисери в компанията на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева след изгонването си 5 дни преди големия финал, пред студиото на Нова телевизия се появил Боби Ваклинов. Репортерът на „Господари на ефира” държал в ръце статуетката „Златен скункс”, с която да дарува устатата Лухче.

Боби търпеливо изчакал триото да се наприказва и при появата на Луна извън студиото, веднага я налазил. Повяхналата блондинка обаче изненадала младежа, като вместо да се нацупи на „смрадливата” награда, заслужена с агресивното си държане в Къщата, се усмихнала кокетно, приела „наградата” и веднага започнала агресивно да сваля напетия мачо.

„Той се беше подготвил с каска за челния сблъсък с чалга звездата, за да иронизира агресивното й поведение в риалити шоуто. Вместо да се ядоса, Луна оправи накривената „консерва” и постави на мястото й. Накрая излезе, че вместо каска, май ще му трябва презерватив! За да не остане и капчица съмнение относно порно намеренията й към Боби, Луна сръчно му драсна телефонния си номер и го покани да пият кафе на „райбер” в дома й, за да обсъдят това-онова от живота”, подсмихват се двама независими един от друг информатори, очевидци на гаджосването.

От кухнята на шоуто, което изобличава гафовете в българската журналистика, издадоха, че певачката, макар и близо четири петилетки по-дърта от левента Ваклинов, се заканила да го вкара в леглото си, за да му покаже някои хватки, които може и да е пропуснал в сексуалното си обучение.

Вътрешнотелевизионната мълва носи, че отраканият репотер от Благоевград наскоро се е разделил с гаджето си и в момента нямал дама до себе си. Затова и в Нова са убедени, че Боби вече е навестил покоите на Луна.

Боби Ваклинов определено знае как да сложи и най-скандалния слух в малкия си джоб, кометират родни таблоиди.

След като новината, че топли леглото на Луна гръмна, репортерът от „Господари на ефира“ подходи с насмешка към ситуацията.

Как да отговориш на такова нещо?

Ваклинов подходи оригинално като качи свой колаж като космонавт, придружен от текст „Когато крачетата те стигнат… Горд съм, че съм първият репортер, стъпил на Луната!“

Инфо: Агенция БЛИЦ и Факти.бг