„Богата булка, бедна булка“ и лъскави ресторанти по TLC

Премиери по TLC през май

БОГАТА БУЛКА, БЕДНА БУЛКА
Премиера на 18 май от 21:00 по TLC

TLC излъчва третия сезон на „Богата булка, бедна булка“ – поредица, проследяваща как бъдещи булки се опитват да планират сватбата на техните мечти. Те разполагат с ограничен бюджет, определен от организатор на сватби. Историята започва със списъка на очакванията на всяка двойка. След като организаторът разбере какъв тип сватба желае двойката, той им дава плик, съдържащ целия бюджет, който им е отпуснат.

Проследете всички перипети, които очакват двойката, когато разходите надвишат големите им очаквания! Очакват ви смях, сълзи и скандали, докато проследяваме как двама влюбени планират да сключат брак, без да впримчват в брачни окови половинката си!

От цветя до украса, от булчeнски рокли до храна – тази поредица се стреми да проучи всичко, което е необходимо за бляскава сватба при ограничен бюджет, както и дали многото пари могат да бъдат гаранция за щастливия живот на младоженците.

НАЙ-ДОБРИЯТ РЕСТОРАНТ НА РАМЗИ
Премиера на 19 май от 21:00 по TLC

Носителят на многобройни звезди „Мишлен“ – готвачът Гордън Рамзи се завръща с нова поредица, в която подлага на изпитание уменията на готвачите, преди да избере най-добрия сред най-добрите в „Най-добрият ресторант на Рамзи“.

В това ново шоу Рамзи пътува из цялото Обединено кралство, за да търси най-добрите британски ресторанти. Клиентите са номинирали хиляди ресторанти като любимо местно заведение за хранене и сега Рамзи трябва да сведе броя им до осем.

Дали храната в тези ресторанти ще издържи поредицата от строги тестове? Дали готвачите ще могат да готвят в друга кухня под строгия поглед на Гордън? И как ще се чувстват под светлината на прожекторите?

Вижте всичко това в „Най-добрият ресторант на Рамзи“.

 
По темата: