Боги от „България търси талант“ не спяла от притеснения по шоуто

Победителката в „България търси талант” – рекордьор по зрителски симпатии, но и по притеснения

Победителката в първия сезон на „България търси талант” е безспорен рекордьор по печелене на зрителски симпатии. Ден след като Богдана Петрова взе наградата от 60 хиляди лева и подписа специален договор със звукозаписната компания „Сони“, екип на bTV гостува в дома й в Пловдив.

Незрящата Богдана Петрова от Пловдив спечели сърцата на хората с прочувствения си глас и харизма на сцената и спечели на финала в състезание група „Effect“ от Плевен и Елисавета Ганчева – 9-годишно момиченце от Варна с невероятен глас. Богдана ще отпразнува победата със семейството си и с приятелите си от музикалната школа в Пловдив:

„Най-вече искам да си почина, защото покрай шоуто натрупах много притеснения ,стряскала съм се, не спях нощем. Искам да си отдъхна, след което пак на работа. Аз съм работохолик – искам да работя, работя, работя. Работата ми дава енергия, кара ме да се чувствам пълноценна”, сподели Богдана Петрова.

Богдана не допуска, че славата ще я промени:

„На себе си съм обещала, че няма да се променя, обещала съм го и на екипа”.

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян обеща, че предаването ще продължи и ще има още сезони на  „България търси талант„.

Последната песен на Богдана Петрова