Бокс: Кубрат Пулев срещу Джоуи Абел на живо по Диема

Кубрат Пулев излиза в събота вечер срещу Джоуи Абел. Гордостта на българския бокс ще мери сили с американеца в опит да защити интернационалната си титла на Международната боксова федерация в тежката категория – интерконтиненталната титла на IBF.

Галавечерта в Нойбранденбург започва от 20:30 часа, а мачът на нашето момче ще е кулминацията на вечерта.

Абел е с обратен гард, а самият Пулев призна, че не се готвил за такъв съперник. Въпреки това Кобрата допълни, че е положил доста усилия и ще даде всичко от себе си, за да се справи достойно.

Двубоят е от 21.00 часа. Срещата ще се предава пряко по телевизия Диема.

При победа Кобрата ще е с крачка по-близо до заветния мач с украинската машина Кличко. Съперникът на Кличко все още е неизвестен, след като досегашният претендент за двубоя Денис Бойцов изненадващо загуби.

Българинът може да се изправи срещу Кличко през март 20014 г., ако победи Абел. Правата за срещите на братята Кличко са закупени от сателитния канал F+ , който се излъчва само в мрежите на Булсатком и Виваком. При мач между Пулев и Кличко, обаче, правата все още не са продадени, като интерес проявява националната ТВ7.

Гледай на живо тук – http://www.sportlemon.tv/20131213/wv52ab382321a40877307888-704634.html. Презаредете няколко пъти, ако не тръгне, или оставете прозореца отворен, докато видеото се зареди.

Потърси онлайн излъчване на Диема ТВ – тук или алтернативни линкове за гледане на срещата тук, тук (кликнете „Other“) и тук (отново секция Other).