Болният Миро от Мери Бойс Бенд говори по БНТ и БГ Радио

Миро от Мери Бойс Бенд за първи път в ефир след поставената му тежка диагноза

Мери и Миро от Мери Бойс Бенд ще дадат ексклузивно интервю в ефира на БГ Радио и БНТ едновременно в сряда – 18.08.2010г. между 8 и 9 часа, когато сутрешният радио-блок „Стартер” гостува на телевизионните си колеги от „Денят започва”.

Музикантите ще изпълнят за първи път на живо в импровизираното студио акустична версия на най-новата песен на Мери Бойс Бенд – „Тръгвай с мен”. Те ще разкажат как върви лечението на Миро и кампанията за набиране на средства за него. Очаквайте информация и за две нови инициативи: благотворително градинско парти с тяхно участие на 18.08.2010г. (сряда) от 19.30 часа в ресторант „Пей сърце” в София с домакин мис България 2003 – Елена Тихомирова и голям благотворителен концерт на най-популярните бургаски музиканти, съорганизиран от Община Бургас, на 31.08.2010г. (вторник) в Летния театър в Бургас, средствата от който ще бъдат предоставени за предстоящото лечение.

Това е първото интервю, в което Миро застава лично пред камера от началото на лечението му във Франция. И ти можеш да му помогнеш с банков превод на следните сметки:

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488
Първа Инвестиционна Банка – BIC FINVBGSF
Клон „Народен театър”, ул. „Дякон Игнатий” 7
Мария Илиева Мутафчиева

или с SMS с текст: DMS MIRO на номер: 17 777 на цена 1,20 лв. с ДДС за всички мобилни оператори.

БГ РАДИО стартира кампанията си БГ ТАЛАНТИ по БНТ

Симо се събуди в легло с Мария Илиева в общия ефир на двете медии

За пореден път БГ РАДИО дава шанс на млади музиканти и изпълнители чрез инициативата си БГ Таланти. Радиото, което пуска само българска музика, реши да постави началото на тазгодишната кампания днес в СТАРТЕР, по време на съвместния си ефир с Българска Национална Телевизия, така че идеята да достигне до максимално много хора от голямата аудитория и на двете медии. Подробностите за условията на кампанията и начините за участие са вече публикувани на сайта на радиото www.bgradio.net.

Мария Илиева бе сред първите утвърдени на българската сцена изпълнители, които подкрепиха инициативата на БГ РАДИО за насърчаване на млади таланти. Тя поощри кампанията БГ Таланти от импровизираната сцена на терасата на НДК, минути преди да изпее част от новата си песен ексклузивно за БГ РАДИО и БНТ, под акомпанимента на Жоро Янев.

Ако сте пропуснали СТАРТЕР тази сутрин, сте пропуснали и Любен Дилов-син и отговорите му на нетрадиционните 5 въпроса на Симо Колев, между които и “Каква е разликата между жената и змията”.

Водещата на БНТ Галя Крайчовска отново се наложи над Симо в мини-дебата на СТАРТЕР, като събра повече защитници на тезата, че да вземеш гаджето на детето си на море не е много добра идея. Началото и краят на дискусията бяха отбелязани със звук на истинска южноафриканска вувузела, майстор в използването на която съвсем естествено се оказа спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра. В края на разпаления дебат участниците забравиха различията си и дори закриха часа на БГ РАДИО по БНТ в едно легло.

Както научихте, утре слушателите на БГ РАДИО и зрителите на БНТ ще чуят първи новата песен на Мери Бойс Бенд. След изпълнението си Миро и Мери ще се присъединят към Елена Тихомирова и Благовест Аргиров за участие в мини-дебат на тема „За или против да ядеш пилето с ръце”.   

Видео от: Мери Бойс Бенд с концерт в подкрепа на Миро

 
По темата: , ,