Болният Миро от Мери Бойс Бенд свири по БНТ – ВИДЕО (и помогни!)


Премиерна песен на Мери Бойс Бенд по БНТ и БГ РАДИО

Елена Тихомирова си татуира “Аз обичам Симо” в ефир

Тази сутрин по време на сутрешния блок СТАРТЕР в общия ефир на БГ РАДИО, БНТ и на сайтовете на двете медии, Мери и Миро от Мери Бойс Бенд дадоха първото си и ексклузивно интервю след началото на лечението на Миро във Франция.

Музикантите изпълниха премиерно и напълно на живо най-новата песен на Мери Бойс БендТръгвай с мен. Те разказаха пред Наско и Симо от БГ РАДИО как върви кампанията за набиране на средства за лечението на Миро и в ефир обявиха датите за концерти в подкрепа на каузата им.

На 31. 08. 2010 г. в Летния театър в Бургас ще се състои голям благотворителен концерт с участието на най-популярните бургаски музиканти, а още тази вечер приятели на групата на градинско парти ще посреща Мис България 2003 Елена Тихомирова, която също бе гост на СТАРТЕР по БГ РАДИО и БНТ.

Елена стана част от дискусията и Мини дебат в сутрешния блок на тема За и против да ядеш пиле с ръце и за “награда” получи временна татуировка “Аз обичам Симо от БГ РАДИО” от водещия.

Не само Симеон Колев остана впечатлен от красивата миска, а и Благовест Аргиров. Той гостува в традиционната рубрика 5 Въпроса в СТАРТЕР, където Симо го предизвика със снимков материал да показва приликите и разликите между него и брат му Светослав.

Забавните случки и музикални премиери продължават и утре сутрин, когато специални гости в мултимедийното предаване ще бъдат Нина Николина и Данчо Караджов от група Сигнал, който ще представи ексклузивно чисто новата песен на групата единствено за зрителите на БГ РАДИО и БНТ.