Bon Jovi стопи лагерите на Eventim.bg – „бой“ за билети!

Българските Bon Jovi фенове показаха категорично, че са най-активните музикални фенове в страната

Регистриран е тотален рекорд в Eventim.bg – сайтът за продажба на билети за концерта в София

Предварителните продажби на билети за дългоочаквания концерт на BON JOVI в София отбелязаха рекорд в историята на най-голямата билетна компания у нас Eventim.BG. Скоростта на закупуване на билети за концерта на 14 май 2013 г. на стадион Васил Левски, задмина дори тази на продажбата на билети за концерта на легендарната рок група AC/DC през 2010г.

Най-търсени от феновете бяха билетите за ДИАМАНТЕНИЯ КРЪГ, които са за зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена. Промо билетите – 100 на брой – които бяха пуснати на промоционална цена от 179 лв. свършиха още 5 минути след старта на продажбите. Бързо след това се изчерпаха и промо билетите за останалите ценови категории. Малки количества промо билети останаха единствено за зоните Промо Седящи Сребро и Промо Седящи Бронз.

Другите две категории, които предизвикаха най-голямо търсене от страна на феновете са зоната Правостоящи пред сцена (Front Of Stage), Седящи Злато и Седящи Платина. Това са зоните, които осигуряват най-добра гледка към концерта и най-пълно удоволствие от шоуто.

Но без значение кой в коя зона ще закупи своя билет, едно е сигурно – на 14 май 2013 година Стадион Васил Левски ще ехти под звуците на една от най-добрите банди в историята на рок музиката, а  десетки хиляди гласове ще се слеят в един на изпълненията на “You Give Love a Bad Name,”  “Bed Of Roses”, “It’s My Life”, “Always” и още много легендарни песни от дискографията на BON JOVI.

 
По темата: