Бони М пеят отново с Трамвай N5 в НДК – следва и афтърпарти!

Бони М отново подкрепени от Трамвай номер 5; афтърпартито е в ретро клуб „Ликьор”

Трамвай номер 5 отново ще подгряват диско легендите Бони М на празничния им спектакъл в зала 1 на НДК на 5 декември, както това се случи на двата бляскави концерта миналата година, съобщиха организаторите от АРТ БГ. Петко Петков и чаровните дами от състава с радост се отзовали на тазгодишната покана лично  от Мейзи Уилямс, фронтадама на Бони М.

Трамвай номер 5 откриха шоуто на Бони М и на концерта им в Античния театър в Пловдив тази есен. Между двете формации още отдавна се зароди взаимна симпатия и желание за съвместни проекти, припомниха организаторите.

Бони М пристигат в София с полет от Лондон още утре следобед, ден преди да превърнат зала 1 в огромна дискотека с изпълнените си неподправена енергия  големи хитове, любими на няколко поколения.

Мейзи Уилямс и компания ще отседнат по традиция в парк-хотел Витоша, където за тях са запазени най-луксозните стаи. След като се освежат и си починат, четиримата певци ще направят една кратка обиколка на вечерна София.

В деня на концерта Бони М ще се отправят за репетиция в залата около 17 ч, а вратите за посетители ще бъдат отворени в 18.30. Началният час на събитието е точно в 19 ч, когато Трамвай номер 5 ще се качат на сцената, за да подготвят публиката за бляскавата поява на големите легенди на диското Бони М.

Веднага след края на концерта Бони М ще се отправят за вечеря в ресторант „Балкани“ (ул. „Славянска 8“), където майстор-готвачът е подбрал за тях най-добрите образци на европейската, средиземноморската и балканската кухня. Мейзи Уилямс е пожелала да опита и отбрани марки от винената листа на заведението.

В 1 ч след полунощ Бони М ще дадат старт на официалното афтърпарти след концерта в столичния ретро  клуб „Ликьор“, на което са поканени всички купонджии, любители на диското и танците до зори. И четиримата от Бони М обещават, че няма да откажат снимки и автографи на никого.

 
По темата: