BONK3RZ и Basstards.org – БАС държа, че ще харесаш този концерт!

Мозъчната ти кора ще бъде отлепена на 30 януари от 22:30 часа

Измина почти месец от коледните и новогодишни празници и всеки пое по пътя на ежедневните си задължения. Хората отново започнаха да ходят на работа, учениците – на училище, а студентите навлязоха (или тепърва предстои да навлязат) в изпитна сесия.

Затова старите ви познайници от BONK3RZ и Basstards.org решиха, че е време да се мобилизирате, като гласувате за тях и им предоставите възможността да изкарат още един мандат на музикалната сцена.

На предпоследния ден от месец януари (30.01.10), от 22:30 ч., ви приветстваме да посетите предизборния им концерт, който ще се проведе в залата на клуб TWINS, НДК и да ги подкрепите, забавлявайки се под многобройните басови вълни и ритми.

Първи ще изнесе музикалната си програма Brokerz, последван от Red One, който ще разгледа проблема за инвестирането в тежко-музикалната промишленост. Disco Nutter и KALBR пък са подготвили специална „back 2 back” музикална терапия, като главен акцент в нея ще бъде: „Как по-скоро да се отървем от финансовата криза”.

Събитието ще отбележи и началото на една нова традиция – „Open decks”. Първите гости ще са Goat (dubstep сет) и Hardscore и dj Fiks, които ще се обединят в back 2 back dnb сет.

Всички, които са присъствали на някое от партитата, са наясно с политиката – голямо количество хубава музика и добро настроение. И този път BONK3RZ и Basstards.org няма да изневерят на програмата си!

22:30 – 23:30 OPEN DECK SESSIONS (Goat, Hardscore, dj Fiks)

23:30 – 01:00 Brokerz

01:00 – 02:00 Red One

02:00 – 04:00 Disco Nutter b2b KALBR

Disco Nutter
http://www.facebook.com/disconutter
http://myspace.com/disconuttah

KALBR
http://www.myspace.com/kalbr_dubstep
http://soundcloud.com/kalbr

Brokerz
http://www.facebook.com/brokerz
http://www.myspace.com/brokerz

Red One
http://myspace.com/redonebeatbox

 
По темата: