Борис Дали и ДесиСлава – звездите не спят, а пеят в The Cotton Club!

Сряда е нощта на звездите – на 12 май The Cotton Club организира уникална парти-вечер с любимеца на дамите Борис Дали! „Десиславка” ще върлува на 19-и!

След поредицата от почивни дни и шумни гергьовски празници, The Cotton Club в Студентски град отново ще е домакин на най-щурите купони с най-бляскавите звезди в София!

Мястото, където нощният живот винаги кипи, а страстите са нажежени до червено, отново ще посрещне чаровника на поп-фолка Борис Дали.

На всички свои фенове и любители на фолк-ритмите, изпълнителят ще подари една незабравима вечер с най-големите си хитове “Пиян”, “Бързо ли говоря”, “Първи в сърцето “, както и много нови любовни парчета, посветени най-вече на нежните създания в елегантния клуб.

Звездният The Cotton Club ще отвори врати за партито преди полунощ, а най-нетърпеливите могат отсега да резервират своето място пред сцената на телефон 0887 423 153 или на официалния сайт на заведението www.cottonclub.bg

На 19 май (сряда), домакините от популярното столично заведение ще организират нов фолк-маратон до зори с фолк иконата ДесиСлава!

 
По темата: