Борис Годжунов разказва за смъртта на Паша Христова

Борис Годжунов оцелява в самолетна катастрофа

Звездите искат той да остане  до края на  МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Борис Гожунов, Ники Захариев и Линда  ще пеят в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Всеки от тях ще изпълни по една песен заедно със своята група, за да набере средства за своята  благотворителна кауза.

Борис Годжунов заедно с групата на Легендите ще изпълнят  неговата песен и на Мими Иванова „Хора и улици”. Той е стар приятел  със звездите от своя отбор.   Срещата с тях го върна години назад и той започна да споделя своите спомени, които предизвикаха огромен интерес във всички в академията, включително и младите. Най-шокираща е историята за самолетната катастрофа, в която загива една от големите български изпълнителки Паша Христова, а той самият оцелява  по чудо. По негови спомени самолетът се запалва още при излитане  от пистата и се усуква по особен начин.  Двигателите на самолета се врязват в едната страна на  пътническата кабината и всички, седящи там загиват пред очите на своите колеги.

Историите на Борис Годжунов са толкова завладяващи и интересни, че Стенли и Дичо предложиха да направят подписка, която да представят на продуцентите и Годжунов да остане в шоуто до неговия край.

Ники Захарирев  и групата на Талантите  ще изпълнят златния хит на Васил Найденов „По първи петли”. Оказа се, че Ники е голям  фен на Кичка от ранна детска възраст.   В откровен разговор с нея, той й разказа какъв е бил животът му по домовете и как добри хора го осиновяват на 12-годишна възраст.

Линда и групата на Актуалните звезди  ще изпълнят песента на Adel “Someone like you”. Сирийката Линда е много лъчезарна. Всички в академията се опитват да общуват с нея, но английският език определено е бариера за някои от звездите. За да не се чувстват неудобно Линда помоли всички да говорят с нея на български, защото това ще й помогне да научи езика още по-добре, а тя обеща, ако не разбира нещо честно да пита.

Гледай видео запис от предаването онлайн