Бориса Тютюнджиева призна: Избраха ме за Къртица

Празнични страсти и танци в Къртицата 2

Танц върху маса от Косъма, закуска в леглото от Емо Каменов

Извънредната тайна церемония по избор на нова Къртица провокира нови съмнения спрямо някои от участниците. Бориса Тютюнджиева се оказа най-сериозният заподозрян, а самата тя двусмислено заяви, че е била досегашната Къртица. Докъде се разрази истерията на Екатерина в Изолатора, какви мерки взе тя, за да се върне при останалите и защо любовните триъгълници в Базата са вече три – предстои да видите. Женският празник 8-ми март вдъхнови мъжката половина в Къртицата 2 за кавалерски жестове и почти героични постъпки. Цветя, лирични признания, арт инсталации и много танци превърнаха празничната вечер в незабравим купон. На него актьорът Александър-Сано се отчете достойно с вдъхновяващ танц върху маса, суперохранителят Емил Каменов поиска помощ от приятел, за да изненада любимата си Гергана, а ММА боецът Георги нежно нарече Ивайла Бакалова „жена ми”. Бизнесменът-еколог Емил Русев се отчете пред съпругата си с цветя, а бившата му голяма любов Виктория Джумпарова не пропусна да анализира причината за рязкото влошаване на здравословното му състояние. Кой получи по-специално внимание и кой беше пренебрегнат, ще видите в дейли епизода тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Междувременно част от групата се отправи на втора мисия по ловуване на седмичната храна. Какво меню си отстреляха Заселниците и защо най-силният мъж в Базата – Емил Каменов пропусна целта и изпусна нервите си, предстои да разберем.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Нова церемония по избор на Къртица, Базата разделена на два лагера

Емил Русев – изписан от болницата и с игнорираща тактика спрямо бившата си любов Виктория Джумпарова

Влизането на манекенката Виктория Джумпарова в Къртицата 2 пренареди всички създадени до момента отношения между участниците в Базата. Именно заради нея се наложи и провеждането на втора тайна церемония по избор на нова Къртица, което я прави равноправен участник в риалити играта.

Заплетената любовна интрига между Виктория и Емил Русев провокира моралните позиции на всички и раздели Базата на два лагера. Алексанър-Сано, Бориса, Марина и Индира демонстративно и грубо изразиха отношението си към драмата на Виктория и твърдо заеха страната на семейство Русеви. Самият Емил Русев, на когото емоциите дойдоха в повече и получи хипертонична криза, бе изписан от болницата и прие нова тактика спрямо бившата си голяма любов – пълно игнориране. На страната на излъганата любовница застанаха Гергана, Ивайла и най-яростният противник на Емил Русев – Борислав.

До какви нови стълкновения в Базата ще доведе това категорично разделение и защо Индира влезе в лют скандал с кратковременния си любовник Борислав, ще научите в дейли епизода на Къртицата 2 по TV7 в понеделник.

В същата вечер ще видите и новата тайна церемония по избор на Къртица. Кой ще бъде главният заподозрян и кога оцелялата за втора поредна седмица Екатерина ще изненада с появата си участниците, предстои да видите.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,