Борисов, Местан, Бареков пред микрофона на Сашо Диков

ДИКOFF – на 31 май ще видите водещата на „Здравей, България” Ани Цолова и продуцента на Новините на Нова Дарина Сарелска, Евгения Банева, разказ на Миролюба Бенатова за село Розово и специални интервюта в рубриката „Стажанта” с Бойко Борисов, Лютви Местан, Николай Бареков, Росен Петров, Десислав Чуколов и Мая Манолова

Една седмица след като българският избирател даде своя вот, водещата на „Здравей, България”Ани Цолова, продуцентът на Новините на Нова телевизия Дарина Сарелска и Сашо Диков ще направят разбор на изборната нощ на светло. Какво остана скрито от зрителите, докато Стажанта обикаляше коридорите на НДК в нощта на 25 май?

Как се представиха независимите кандидати на Евроизборите и какви знаци дават резултатите им? Евгения Банева след вота – оценки, коментари и размисли за лукса да си независим.

Миролюба Бенатова представя: Живот в Розово. Розов ли е животът в селото без чужденци? Промени ли се нещо, след като премина медийното торнадо? И какво имат да кажат главните герои в протестите срещу заселилите се в Розово сирийски бежанци?

Тази седмица пред микрофона на Стажанта за специални интервюта застанаха Бойко Борисов, Николай Бареков, Росен Петров, Мая Манолова, Десислав Чуколов, Лютви Местан. Всички са в ДИКOFF. Коментарът в студиото ще е от журналиста Петко Георгиев.

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн