Боряна Касабова („Стъклен дом“) и Елена Петрова – какво е общото?

Оказва се, че Елена Петрова е борбена мечтателка – досущ като главната героиня на сериала

След като сериалът „Стъклен дом“ предизвика фурор сред хилядите интернет потребители, гледали сериите в официалния сайт, екипът на bTV се срещна лично с  Елена Петрова. Във филма тя играя Боряна. Има ли общо между двете ?

Боряна Касабова – касива жена с по-възрастен богат съпруг. Изкарва обаче парите си сама. Романтична, но отдавана спряла да мечтае.

Елена Петрова – красива жена и щастлива майка на близнаците Алекс и Изабел.

„Тези две същества със сигурност ми гарантират, че всеки ден ще имам по една усмивка, всеки час по една целувка, по една преградка и ще ми казват, че ме обичат и това ще е много истинско“, сподели Елена.

През последните 5 години, по-голямата част от деня Елена посвещава на децата си. Екипът я среща на едно от любимите им места – Борисовата градина в София. Елена и малката Изабела пристигат облечени абсолютно еднакво.

„Това е може би защото аз искам да запазя детското в себе си, а Изабела иска да порасне по-бързо, за да си правела каквото си иска”.

Извън сцената Елена обича да язди коне. И да се занимава със самотни неща. Като такива тя определя книгите, филмите и музиката.

„С моята професия мога да бъда абсолютно всичко, дори мога да летя – като машина на времето е киното, с него можеш да преминаваш през различни светове“

Виж видео интервюто пред bTV: