BOX TV излъчва „До края“ на Мастило – супер песен, а клип?


„Мастило” пази любовта „До края”

Група „Мастило” засне видеоклипа към хитовия си сингъл „До края” и вече атакува българския ефир. За да бъде реализиран сложният сюжет на видеото, снимките продължиха цели два дни и се състояха на 7 различни локации в столицата.

В клипа се разкрива историята на една влюбена двойка и премеждията, през които преминава тя, за да опази любовта си.

Ключова роля играят Вики и Десо, които се превъплъщават в божествени същества, модерни „ангели-пазители”, притежаващи свръхсили. Именно благодарение на тях, те успяват да върнат времето назад и да спасят любовната връзка.

За пресъздаването на нереалната и романтична визия на фронтадамата и китариста на бандата се погрижи топдизайнерката и създателка на Astella Atelier Аля Милушева, която създаде специалните модели.

Моделът на Вики е изработен от преливащ копринен шифон в топ актуални нюанси на cream и seashell. Моделът е изключително ефирен и въздушен, а телесното боди моделира извивките на „божествения” силует. Единственото, което озаряла иначе пастелните стилизирани нюанси, са златните, блестящи овали, моделирани като бижу и създаващи ефектни отблясъци.

И докато Вики е изумително женствена и нежно секси, Десо не изневерява на утвърдения си личен стил. С Аля Милушева избират неизменните впити панталони, но феновете ще го видят за първи път в тузарско сако от копринен жакард и специално изработено фишу в екрю с черен паспел. „Налага се да комбинираме стилове и усещания, тъй като искам да пресъздам емоцията на двамата артисти. Смятам, че Десо и Вики имат силна индивидуалност и тя трябва да бъде подчертана, те трябва да бъдат различни и едновременно с това идентични като усещане.“, споделя дизайнерката.

Основните актьорски роли на влюбената двойка успешно играят Деница Стоянова и Десислав Герданов, които „Мастило” избра на специален кастинг през месец февруари. Иван Агафанов от Бургас – един от най-големите фенове на групата, също се включи във видеото със запомняща се роля.

Режисурата на новото видео е поверена на Добромир Николов, а оператор е Ивайло Конов.  Екипът е от единствената телевизия за българска поп, рок и R’n’B музика – BOX TV.

Дали клипът се е получил или заслужаваше да видим нещо по-романтично и с по-ясен сюжет?

 
По темата: