BOX TV придоби и завъртя огромния архив на телевизия ММ!

BOX TV излъчва клипове от архива на ММ

Чалгата умира, поп музиката е в неимоверен възход. Това може да се потвърди от огромния брой участия на „флагманите“ на промяната – Криско и Графа. Именно те създават огромна част от новите хитове, а „чалгата“ също призна неведнъж своя упадък.

Тези процеси не остават незабелязани от находчиви бизнесмени. Две нови музикални телевизии за българска поп музика превзеха ефира за кратко време – BOX TV се „роди“ през 2011 г., а преди дни (юли 2013 г.) се появи и BG Music Channel.

Двете телевизии, за разлика от Фен ТВ и Планета, попадат в жестока конкуренция. Това е така, защото продуцентите на нова българска поп музика разпространяват съдържанието си и по двата канала. Планета ТВ например излъчва само продукция на „Пайнер“, а Фен ТВ – такава на „Ара мюзик“, „Диапазон рекърдс“ и „Сънни мюзик“. В този смисъл, под слънцето има място и за двата чалга канала.

Какво ще правят обаче BOX TV и BG Music Channel, чиито профили се припокриват в огромна степен?

Още със старта на BG Music Channel, случайно или не, се забеляза огромна промяна в BOX TV.

До съвсем скоро медията залагаше само и единствено на нова българска поп музика, създадена през последните една-две години.

BOX TV обаче са успели да постигнат нещо, което фигурираше като въпрос в главите на всички музикални фенове. Къде ще отиде огромният архив на фалиралите телевизии ММ и М2 – първите музикални канали на България, събрали хиляди различни и любими песни, клипове?

Slusham.com успя да улови, че по BOX TV вече усилено се излъчват клипове, „щампирани“ с добре познатата синя информационна плочка, която се използваше в телевизиите ММ и М2. Това ни докарва до логичния и аргументиран извод, че BOX TV е официален приемник на огромния архив на ММ. Вече се забелязва божествено богато разнообразие на хитове в ефира на BOX. За BG Music Channel, чисто математически, откъм богатство на съдържанието, ще е трудно да догонят това море от клипове!

Вижте един от клиповете от архива на ММ, които се въртят по BOX TV. Същият бе излъчен с плочката на фалиралата музикална телевизия ММ, но в ефира на BOX, на 19.08.2013 г. (потвърдете пълнолетие – клип с еротични кадри на Стоян Михалев):

 
По темата: ,