Бойко Борисов на живо по Би Ти Ви – 14.02.2018

Бойко Борисов на живо в поредицата „Питай премиера“ по bTV

Специалното студио с водещ Антон Хекимян започва в 19:25 в сряда, 14 февруари

Бойко Борисов гостува в специално издание на рубриката „#Питай…“ на 14 февруари, сряда от 19:25 часа – веднага след централната емисия на bTV Новините.

Пред водещия Антон Хекимян в ефира на bTV министър-председателят ще даде отговори на важните въпроси за стабилността на управлението, Истанбулска конвенция, стабилността на Балканите и българското европредседателство.

Специалното издание „Питай премиера” ще се излъчва на живо в ефира на bTV, bTV Радио, както и онлайн на btvnovinite.bg. Зрителите могат да задават въпроси към Бойко Борисов до 14 февруари включително – като коментар под статията в btvnovinite.bg, както и във Facebook страницата на bTV Новините.

Редакцията с най-голямо доверие в България реализира за пореден път интерактивната поредица „#Питай…“. Изданията ѝ традиционно събират над 1 милион зрители пред екрана на bTV и са сред най-гледаните актуални предавания в телевизионния ефир у нас.

От старта на поредицата „#Питай…” през 2015 година до днес на зрителски въпроси са отговаряли президентите Росен Плевнелиев и Румен Радев, министър-председателят в последния служебен кабинет Огнян Герджиков, председателят на 43-ото Народно събрание Цецка Цачева, главният прокурор Сотир Цацаров и кметът на София Йорданка Фандъкова.