Бойко Борисов в ролата на запалянко по ТВ7, кръщава рубрика

Бойко Борисов ще търси спонсор за „Левски”

Премиерът кръсти „Пред банята“ новата спортна рубрика на „Факторът Кошлуков“ и подкрепи Ваня Пенева за Мис Свят в онлайн гласуването на хората

Премиерът Бойко Борисов се зарече да търси спонсор за футболния отбор на „Левски” в предаването „Факторът Кошлуков” по ТВ7. „Много ме боли за това, което става с „Левски”, затова ще се радвам, ако мога да помогна с един спонсор”, каза Борисов като „запалянко”. Според него ЦСКА няма нужда от помощта му, защото „и така си побеждава”.

Премиерът се включи с коментари и в новата спортна рубрика на „Факторът Кошлуков”, като я кръсти „Пред банята”. Той си припомни как преди години пред Централната баня в София са ставали най-разгорещените обсъждания на запалянковците по вълнуващите ги теми за футбола. В тази връзка Борисов подари на Емил Кошлуков и двамата спортни водещи по една хавлия, за да са готови за „банята”. След това взе участие в разговора за спорта „като един от милионите запалянковци”. Като министър-председател обаче обеща спортни резултати в обозримо бъдеще. „Като започнем да стабилизираме материалната база, след 2-3 години пак ще имаме успехи”, каза Бойко Борисов.

Той даде онлайн гласа си в подкрепа на нашето момиче за Мис Свят –  актуалната Мис България Ваня Пенева, която участва в световния конкурс в неделя в Лондон и засега води класацията на зрителите в интернет.

Гледай видео запис от предаването онлайн