Бойко Борисов закрива „България търси талант“

Шоуто свършва навръх 24 чай и с мъжете на върха на държавата

Министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов ще бъдат специални гости на финала на „България търси талант“ тази вечер (24 май).

Именно навръх Деня на българската просвета и култура ще стане ясно кой ще грабне Голямата награда от реалити шоуто в размер на 60 000 лева.

Победителят ще бъде определен от зрителите на „България търси талант„, които ще могат да подкрепят своя фаворит измежду всички 11 претенденти, класирали се за финала на предаването.

Според регламента, феновете ще имат на разположение едва 10 минути, за да дадат своя положителен вот, който по традиция ще се осъществи чрез свободно телефонно гласуване.

Куп популярни имена от родния шоубизнес ще присъстват в залата на „България търси талант“ за големия финал. Сред звездните имена, които ще видим тази вечер, са Мария Илиева, Мариана Попова, Наско от Б.Т.Р., Влади Въргала, Нешка Робева и др.

Всеки един от тях ще има за задача да подкрепи своя любимец сред 11-те финалисти, защитавайки достойнствата му и посочвайки защото именно той трябва да спечели първото издание на шоуто „България търси талант„.

Шоуто ще протече от 20 до 22 часа, а резултатите и победителят ще бъдат обявени извънредно в 22:30 часа след bTV Новините.

Използвано е инфо на Avtora.com

Кой ли ще спечели? Според нас – Богдана!