Бойко въвлечен в рап война – гледай „Шоуто на Слави“ във вторник!

Бойко Борисов и Румяна Желева въвлечени в грандиозен рап конфликт

Румънеца и Енчев отвръщат на удара на рапъра Цеко Софоня с ново парче

Бойко Борисов, Румяна Желева, Сергей Станишев и други актуални герои от ежедневието ни са възпети в най-новата песен на Румънеца и Енчев – „Данък любов”. Парчето е записано в отговор на предизвиканата от рапъра менте Цеко Сифоня война. В песента е отделено и подобаващо внимание на „Котараците”, Красьо Черния, данъчните проверки, ипотечните кредити, пиратската музика, АЕЦ Белене и други горещи теми от новинарските емисии.

Рап войната у нас придоби нови измерения, след като в началото на миналата седмица, новоизлюпеният хип-хопър предизвика грандиозен конфликт по време на „Шоуто на Слави – Стани поп-фолк звезда”. Тогава Румънеца и Енчев представиха едно от най-обещаващите парчета в надпреварата – „Дилема” и с блестящото си изпълнение предизвикаха гнева на Цеко Сифоня, който на следващия ден открито им обяви война. Рап дуетът прие хвърлената ръкавица и в рамките на няколко дни подготви своя отговор – парчето „Данък любов”.

Истински сблъсък ще се развихри в „Шоуто на Слави”, когато атрактивният дует ще се изправи срещу представителя на селския рап, който има много последователи и това го прави изключително опасен.

Провокативното парче, записано само за една вечер, зрителите ще могат да чуят за пръв път в ефира на bTV във вторник вечер – 26 януари.

Докато чакаме новото парче, виж Румънеца и Енчев – „Дилема”: