Братът на Мадона, HELLO! Защо си скаран с кака?

Какво символизира сватбената рокля на Кейт и защо кралица Елизабет II промени облеклото си специално за церемонията – само в новия брой на HELLO! България!

Вижте от 4-ти май сватбения албум на принц Уилям и Катрин Мидълтън и миговете, които само кралският репортер на HELLO! улови!

Кой избродира сватбената рокля на Катрин Мидълтън, колко ръце бяха нужни, за да изваят дантелата и защо кралица Елизабет II наруши традицията и промени облеклото си специално за церемонията?

Кралският репортер на HELLO! разкрива тези и още много любопитни подробности само в новия брой на известното светско списание. Специалното сувенирно издание ще излезе ден по-рано – на 4-ти май, и ще разкаже най-емоционалните и съкровени моменти от сватбата, които останаха скрити за камерите и останалите медии.

Списание HELLO! беше най-близо до младоженците и като довереник на звездите и коронованите особи, предлага на читателите си информация без аналог на българския пазар.

Братът на Мадона – Кристофър Чиконе, в специално интервю за HELLO! споделя болката си от отчуждението помежду им и факта, че двамата все още не си говорят. Той определя мега звездата на поп музиката като зряла жена, която се държи като 20-годишно момиче. В изповедта му се разкриват и малко известни факти като този, че Кристофър и Мадона общуват само чрез посредничеството на баща им. Какво ги разделя и на какво се дължи пропастта в отношенията им – само в новия брой на списание HELLO България!

Любимият на много българи актьор Руслан Мъйнов също се включи в сувенирното издание на HELLO България!. Порасналото момче, родено в Украйна, не крие огромната си любов към София, но твърди, че това не го прави столичанин. Талантливият актьор разказва пред светското списание, че се чувства променен и готов да стане родител. Руслан Мъйнов споделя още, че си дава сметка, че времето тече и не може да отлага още дълго време, но все още търси правилната жена.

Първият български манекен Трайчо Трендафилов прави своята голяма изповед пред HELLO!. Той разкрива, че съпругата му отдавна е приела дъщеря му от Виолета Здравкова. „Данайа сега живее при майка си, но непрекъснато ни гостува. Жена ми Люси я обича искрено, грижи се за нея, научи я да чете. За някои изглежда странно, но не и за мен, защото познавам съпругата си. Люси явно е много търпелива.“ Какво още сподели Трайчо Трендафилов само пред HELLO! България – вижте в новия брой!

И още:

•             Ивана Тръмп позира в зашеметяваща фотосесия, направена в дома й;

•             Усмивката на ТВ7 – Ива Стоянова – разкрива тайната си за истинско щастие;

•             Невероятният фотоалбум от пътуването на Ричард Гиър из Южна Америка.

Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1,99 лв. го правят атракция  на пазара за лайфстайл издания.